
Bemutatjuk új grip & proof kesztyűnket
Az új Krytech 574: vágás elleni védelem kiváló fogással és ügyességgel olajos környezetben.
Fedezze fel ÚJ vegyi anyagokhoz használatos kesztyű-választó eszközünket! 4 lépés, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő kesztyűt
A Mapa Professional teljes kesztyűválasztékot kínál élelmiszeripari tanúsítvánnyal, amely megfelel az élelmiszeripar különböző feladataira: gyártás, feldolgozás, forgalmazás és vendéglátás, többek között.
A Mapa Professional folyamatosan arra törekszik, hogy olyan megoldásokat kínáljon, amelyek megfelelnek a védőkesztyűkre vonatkozó szigorú előírásoknak. Ezért büszkén jelentjük be az élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas kesztyűk kínálatának bővítését!
Legyen szó higiéniáról, kézsérülések megelőzéséről vagy az élelmiszer szennyeződésének elkerüléséről, a kesztyűk elengedhetetlenek az élelmiszeripari folyamatok különböző szakaszaiban. Ezért a Mapa Professional több kesztyűt is integrált ebbe a kínálatba, amelyek a legmagasabb élelmiszerbiztonsági szabványoknak felelnek meg.
Az élelmiszeriparban különös figyelmet kell fordítani a jogszabályokra, mivel ezek nemcsak a felhasználó egészségét, biztonságát és védelmét szolgálják, hanem azt is garantálják, hogy az élelmiszerek ne szennyeződjenek káros anyagokkal vagy termékekkel. Óvatosnak kell lenni az élelmiszerlánc során az élelmiszerekkel érintkező kezek tekintetében.
Az élelmiszeriparban használható kesztyűknek védeniük kell a felhasználót és a kezelt termékeket is.
Európai szabályozás és nemzeti jogszabályok – Hogyan működik az élelmiszeripari szabályozás?
Kétféle szabályozás létezik:
Az élelmiszerrel való kompatibilitást az (EK) 1935/2004 számú rendelet szabályozza, amely az élelmiszerrel érintkezésbe kerülő anyagokra és tárgyakra vonatkozik.
Az európai szabályozások és a nemzeti jogszabályok három közös alapelven nyugszanak:
Minden lépés szükséges a következőhöz – ezek a tanúsítvány megszerzésének feltételei. A Mapa Professional biztosítja a jogszabályoknak való megfelelést az európai előírások szerint, és elvégzi a szükséges teszteket annak érdekében, hogy a kesztyű megfeleljen az ügyfél igényeinek és elvárásainak.
Válassza ki a megfelelő kesztyűt az alapján, hogy milyen típusú élelmiszerekkel dolgozik.
Az élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas kesztyűnek viselnie kell az ezt jelző piktogramot. Azonban az élelmiszerrel való alkalmasság nem jelenti azt, hogy minden típusú élelmiszer kezelésére alkalmas. Az élelmiszeripari szektorra vonatkozó speciális választási útmutatónk segítségével három egyszerű lépésben megtalálhatja az európai szabályozásoknak megfelelő legmegfelelőbb kesztyűt:
1. LÉPÉS: Keresse meg azokat az élelmiszereket, amelyekkel dolgozik, a csoportok szerint rendezett listában.
2. LÉPÉS: Azonosítsa, hogy a FOOD EXPERT kínálatunkból mely kesztyűk alkalmasak az adott típusú élelmiszer kezelésére.
3. LÉPÉS: Válassza ki a szükséges védelmi szintet (eldobható, hőálló, vágásálló vagy folyadékálló), valamint a használat során elvárt teljesítményt.
Kényelem, hajlékonyság, magas fokú kézügyesség kompromisszumok nélkül, a szellőzés és a tartósság terén
Kényelem, rugalmasság és nagyfokú kézügyesség a 18 gauge kötésnek köszönhetően. Az elektronikus eszközök védelme elektrosztatikus kisülés (ESD) ellen és C szintű vágásvédelem. Érintőképernyő-kompatibilitás és élelmiszerrel való érintkezésre való alkalmasság. Jó láthatóságú kesztyű a felhasználó jobb védelme érdekében.
Kényelem, hajlékonyság és magas szintű rugalmasság a 18-as szabványnak hála. Érintőképernyő-kompatibilis. D High vágási szint. Munkaállomáson jól látható kesztyű.
Az új Krytech 574: vágás elleni védelem kiváló fogással és ügyességgel olajos környezetben.
Új, vastag, egyszer használatos nitril kesztyűk SOLO 980
Teljesítmény és minőség – kompromisszumok nélkül