A MAPA PROFESSIONAL a küldetéséhez és tevékenységéhez kapcsolódó márkaspecifikus elkötelezettségekkel járó vállalati társadalmi felelősségvállalást kezdeményez.

„A Mapa Professional-nél végzett munkánk hajtóereje mind a felhasználókat, mind a gyártókat védő termékek kifejlesztésének vágya. 

Mi nem egyszerű gyártók vagyunk; védőkesztyűink tervezése során tiszteletben tartjuk a környezetet, teljes mértékben alkalmazkodva a szakma követelményeihez, illetve a termelékenység és a kényelmes viselet szükségleteihez. 

Íme munkánk és minden tevékenységünk célja: környezetünket védve megalkotni a Megoldást minden dolgos kéz számára.

Számunkra fontos a jövő, ezért elkötelezettek vagyunk a felelősségteljes beszerzés, az öko-tervezési erőfeszítések és az egyre tökéletesebb társadalmi normákat elősegítő folyamatos fejlesztés útvonalának további követése iránt. 

Meggyőződésünk, hogy ha minden erőfeszítésünket és az Ön és magunk iránti törődő tevékenységeinket – legyenek azok bármily kicsik vagy hatalmasak – egyesítve és megsokszorozva pozitív hatást érünk el.”

Bertrand Genuyt

MAPA SPONTEX Elnök és vezérigazgató

CSR-kezdeményezésünk, GONDOSKODÓ TEVÉKENYSÉGEINK és 2025-ös stratégiai tervünk értelmében 3 fő pillérre alapozott 9 kötelezettségvállalást tettünk:

Vállalatunk elsődleges küldetése a biztonságos, hatékony termékek biztosítása ügyfeleink számára, így gondoskodva felhasználóink kezeiről.

Tudjon meg többet

Hagyományos szakértelem és know-how

Elkötelezettségeink 1

Szabványokon túlmenő termékteljesítmény

Elkötelezettségeink 2

A munkával kapcsolatos kockázatok valós ismerete

Elkötelezettségeink 3

Folyamatos újítás

Elkötelezettségeink 4

Mivel a Mapa Professional-nél munkánk alapja az emberek védelme, munkatársainkra és a szomszédos közösségekre is kiterjesztjük védőszárnyunkat!

Tudjon meg többet

A kesztyűinket gyártó munkatársak védelme és óvása

Elkötelezettségeink 5

A gondoskodó vállalati kultúra biztosítása

Elkötelezettségeink 6

Helyi szinten való aktív részvétel

Elkötelezettségeink 7

Nem csupán az emberekkel törődünk, a környezetünket is óvjuk!

Tudjon meg többet

Környezeti lábnyomunk csökkentése

Elkötelezettségeink 8

Öko-tervezeti kezdeményezésünk végrehajtása

Elkötelezettségeink 9

A „GONDOSKODÓ TEVÉKENYSÉGEINK” kezdeményezés a MAPA SPONTEX és a Newell csoportok CSR-politikáin alapul.

A csoportok CSR-stratégiáival kapcsolatos további információkért keresse fel a következőket: www.newellbrands.com/corporate-social-responsibility és https://www.mapa-spontex.com/our-commitment.html


2023-ban a Mapa Sas csoport elnyerte az ECOVADIS Aranyérmet a fejlett CSR-teljesítményéért. A 70/100-as pontszámot értük el, amivel az EcoVadis által a gumiiparban értékelt 623 vállalat közül a legjobb 3%-ba kerültünk.