Teljesítmény

Minél nagyobb a teljesítményszint, a kesztyű annál jobban ellenáll a tárgy élességének és a nyomóerő együttes hatásával szemben.

Standard védelem

Olyan helyzetekben, ahol a kéz könnyebb vágásoknak van kitéve. (Például könnyű, éles tárgyak - reszelék, törött üveg, kartonpapír és kisebb mechanikai alkatrészek stb. - ismétlődő mozgatása) Nem valószínű éles tárgy hirtelen megérintése. (EN 388 szerint ajánlott szint: 3).
 

Nagyteljesítményű védelem

Olyan helyzetekben, ahol a kéz súlyos sérüléseket okozó vágásoknak van kitéve (tartós fogyatékosság). Például viszonylag nehéz éles tárgyak mozgatása (a súly kezenként > 1,5 kg) - például hengermű szalagok, nagy alkatrészek vagy fémlemezek. A munka során erőkifejtésre van szükség, és rögzített éles tárgyak hirtelen behatása előfordulhat. (EN 388 szerint ajánlott szint: 5; ISO 13997 szerint pedig 15N-t (körülbelül 1500 kg) meghaladó eredmény)

Kérjük, vegye figyelembe

A vágás elleni védelmet nyújtó kesztyűk használata nem garantál teljes védelmet (például egy motorvezérelt éles tárgy használatakor). Ezenkívül az EN 388 és az ISO 13997 szabványok teszteredményei csak tájékoztató jellegű átlagértéket adnak, és helyszíni tanulmányozás ajánlott az adott munkahely számára leginkább megfelelő védelem meghatározásához.

További információért keresse fel a műszaki ügyfélszolgálati osztályunkat.