Galéria
Konkrét előnyök
- Kiváló kézügyesség a rugalmasságnak és a kisebb anyagvastagságnak köszönhetően.
- Ajánlott olajos ipari környezetben való használatra
- Hordható külön is vagy külső kesztyűként
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Kis olajos alkatrészek összeszerelése
Laboratórium
- Gyógyszergyártás
- Gyógyszeripari preparáció
- Precíziós alkatrészek kutatása, vizsgálata és kezelése
Repülőgépipar
- Munkavégzés kompozit anyagokkal (gyantákkal)
Normák
-
Type B
JKT
-
VIRUS

Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Termékadatok
Anyag | Nitril |
---|---|
Szín | Kék |
Belső kidolgozás | Klórozott |
Külső kidolgozás | Sima, szemcsézett ujjbegyekkel |
Hossz (cm) | 24 |
Vastagság (mm) | 0.10 |
Méret | 6 7 8 9 |
Csomagolás | 100 kesztyű/doboz 1000 kesztyű/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
---|---|---|---|---|---|---|
2-Propanol (Isopropanol) 70% | 67-63-0 | 95 | 3 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
2-Propanol (Isopropanol) 99% | 67-63-0 | 30 | 1 | ASTM F739 | 3 |
|
Acetic acid 50% | 64-19-7 | 34 | 2 | ASTM F739 | 2 |
|
Acetic acid 99% | 64-19-7 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Acetone 99% | 67-64-1 | 1 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
Acetonitrile 99% | 75-05-8 | 1 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Ammonium hydroxide solution 29% | 1336-21-6 | 13 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
Amyl Alcohol 99% | 71-41-0 | 69 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Carbon Tetrachloride 99% | 56-23-5 | 3 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Cloruro di metilene 99% | 75-09-2 | 0 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
Diethylamine 98% | 109-89-7 | 1 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
DMSO 99% | 67-68-5 | 21 | 1 | ASTM F739 | NT |
|
Ethanol 70% | 64-17-5 | 22 | 1 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Ethanol 95% | 64-17-5 | 4 | 0 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Formic Acid 96% | 64-18-6 | 3 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Hydrochloric acid 10% | 7647-01-0 | NT | NT | 4 |
|
|
Hydrochloric acid 35% | 7647-01-0 | 53 | 2 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hydrochloric acid 37% | 7647-01-0 | 60 | 2 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrofluoric Acid 10% | 7664-39-3 | NT | NT | 4 |
|
|
Hydrofluoric Acid 49% | 7664-39-3 | 10 | 0 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrogen peroxide 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 4 | 0 | ASTM F739 | 3 |
|
n-Butanol 99% | 71-36-3 | 41 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
n-Heptane 99% | 142-82-5 | 62 | 3 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Naphtha Heavy mixture | 68551-17-7 | 107 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Naphtha VM&P mixture | 8032-32-4 | 27 | 1 | ASTM F739 | NT |
|
Nitric acid 50% | 7697-37-2 | 27 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
optane 98 ELF mixture | 8006-61-9 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
p-dioxane (1,4-Dioxane) 99% | 123-91-1 | 2 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Phenol 50% | 108-95-2 | 3 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Phenol 85% | 108-95-2 | NT | NT | 1 |
|
|
Phosphoric acid 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Phosphoric acid 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sodio ipoclorito 37% | 50-00-0 | 240 | 5 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Sodium hydroxide 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Sodium hydroxide 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Sodium hydroxide 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Sodium Hypochlorite 5% | 10022-70-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Sulfuric acid 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sulfuric acid 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sulfuric acid 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Toluene 99% | 108-88-3 | 1 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
Xylene 99% | 1330-20-7 | 2 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
*nem hitelesített eredmény