A közelmúltbeli világjárvány és a vírusok számának növekedése a higiénia kérdését soha korábban nem látott módon előtérbe helyezte. Ez új takarítási szokásokhoz vezetett a közterületeken.

A fertőtlenítőszereket még mindig széles körben alkalmazzák a vírusok terjedésének csökkentésére szolgáló tisztító protokollokban, és bár bizonyítottan gyorsan elpusztítják a célzott mikroorganizmusokat, hatékonyságuk időben korlátozott.

Az állandó antimikrobiális hatás biztosítása érdekében a MAPA PROFESSIONAL a PYLOTE-tal együttműködve olyan folyadékálló kesztyűt tervezett, amely egy szabadalmaztatott technológiát tartalmaz a vírusok és baktériumok átvitelének korlátozására.

 

MI A PYLOTE TECHNOLÓGIA?

Az ásványi oxid mikrogömbökből álló technológia zöld technológiás gyártási folyamatból származik, egy gyártási lépésben csak levegőt, vizet és termikus hőt használnak, szerves oldószer nélkül, és nem keletkezik hulladék.

ALTO 405 ACTIVATED: VÉDŐPAJZS

Mind a felületek, mind a dolgozók védettek!

  • Felületek tisztítása során a kesztyű csökkenti a káros vírusok és baktériumok felületről történő átterjedésének kockázatát, mivel elpusztítja a VÍRUSOK 99%*-át és a BAKTÉRIUMOK 99,99%**-át, és korlátozza a keresztirányú mikrobiális szennyeződést
  • A kesztyű felülete véd a vírusoktól, amelyek áthatolnak a kesztyű felületén, védi a felhasználók kezét a vírusoktól (EN 374-5 szintig), és védelmet nyújt a gyakori agresszív vegyszerek ellen (EN 374-1 szint). Mindkét művelet megfelel a vonatkozó PPE szabványoknak.
  • Noha nem helyettesíti a rendszeres tisztítási gyakorlatokat, a kesztyű kiegészíti a fertőtlenítőszerek hatását a keresztszennyeződés kockázatának csökkentésében

 

HOSSZANTARTÓ HATÁS

Az antimikrobiális hatás a kesztyű várható élettartamáig tart

 

NEVESÍTETT ELŐNYÖK ÉS SZABVÁNYOK

We succeeded in integrating this natural solution into our ALTO 405 whilst maintaining the well-proven performance and benefits of the glove.

Sikerült integrálnunk ezt a természetes megoldást az ALTO 405-be, miközben megőriztük a kesztyű jól bevált teljesítményét és előnyeit.

  • KÉNYELEM

A pamutpelyhes bélés javítja a kényelmet és korlátozza az izzadságot a kesztyűben

Az anatómiai kialakítás megkönnyíti a mozgást

  • TAPINTÁSI ÉRZÉKENYSÉG

a kesztyű csökkentett vastagságának köszönhetően

  • FOGÁSBIZTONSÁG

Jó fogásbiztonság nedves környezetben a külső csúszásmentes textúrának köszönhetően

  • PPE SZABVÁNYOK

Az ALTO 405 ACTIVATED, az ideális kesztyű, amely ideális tisztítási feladatokhoz olyan környezetben, ahol a mikrobák elszaporodásának megakadályozása kulcskérdés.

 

*Az eredmények az ISO 21702:2019 szabványon alapulnak - **Az eredmények a JIS Z 2801 szabványon alapulnak

AdvanTech 513
Kritikus környezet

AdvanTech 513

Három polimer egyedülálló keveréke a fokozott kényelem és tartósság érdekében

Több hír