Ultranitril 480
Ultra tartós kémiai védelem
-
KAT. 3
0334
-
4102X
-
Type A
AJKOPT
-
-
-
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Konkrét előnyök
Tartósság
- Hosszabb élettartam: kiváló mechanikai ellenállás (dörzsölés és perforáció ellen)
Termelékenység
- Biztos fogás csúszós tárgyak felemelésekor a dombormintának köszönhetően
Bőrvédelem
- Kitűnő védelem különösen veszélyes vegyi anyagok intenzív kezelésekor
Garantált minőség
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Környezetvédelem
- Optimalizált egyedi csomagolás a műanyaghulladék korlátozása érdekében
- Újrahasznosított anyag a csomagolásban: 30 %
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Fémek kezelése zsírtalanítása agresszív oldószerekkel
Vegyipar
- Vegyszeres tartályok kezelése
Egyéb iparág
- Peszticidek alkalmazása
- Nyomdai hengerek tisztítása
- Karbantartás
- Szálfa kezelése, felületkezelése
Mezőgazdasági szektor
- Spray keverékek készítése
- Tank feltöltés
- Peszticidek kijuttatása és terjesztése
- Növényvédőszer hulladék kezelés
- Kezelőberendezések tisztítása
Termékadatok
| Anyag | Nitril |
|---|---|
| Szín | zöld |
| Belső kidolgozás | Klórozott |
| Külső kidolgozás | Dombormintás |
| Hossz (cm) | 46 |
| Vastagság (mm) | 0.55 |
| Méret | 7 8 9 10 11 |
| Csomagolás | 1 pár/zacskó 12 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
| Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|---|---|---|
| Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
| Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
| Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
| Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
| Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
| Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
| Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
| Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
| A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
| Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
| Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
| Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
| Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
| Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
| Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
| Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
| Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
| Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
| Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
| Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
| Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
| Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
| Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
| Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
| Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
| Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
| Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
| Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
| Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
| Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
| Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
| Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
| Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
| Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
| Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
| Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
| Mustár |
|
|
| Ecet |
|
|
| Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
| A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
| Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
| Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
| Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
| A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
| Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
| Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
| Kakaópor |
|
|
| Kakaópaszta |
|
|
| 6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
| Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
| Jégkrémek |
|
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
| Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1,1,1-triklóretán 99% | 71-55-6 | 276 | 5 | ASTM F739 | 1 |
|
| 1,1,2-triklór-trifluor-etán (Freon TF vagy Freon 113) 99% | 76-13-1 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| 1,1,2,2-Tetraklóretán 98% | 79-34-5 | 59 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
| 1,2 - diklóretán 99% | 107-06-2 | 18 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
| 1,3-diklórbenzén 98% | 541-73-1 | 73 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
| 2-Butoxi-etanol (Butil Cellusolve) 99% | 111-76-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| 2-Etoxi-etanol (Cellosolve) 99% | 110-80-5 | 416 | 5 | ASTM F739 | 4 |
|
| 2-etoxi-etil-acetát (Cellosolve acetát) 99% | 111-15-9 | 162 | 4 | ASTM F739 | 3 |
|
| 2-propanol (Izopropanol) 99% | 67-63-0 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| 2,2,2-trifluoretanol 99% | 75-89-8 | 43 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
| Akrilonitril 99% | 107-13-1 | 12 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
| Ammónium-hidroxid oldat 25% | 1336-21-6 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Ammónium-hidroxid oldat 29% | 1336-21-6 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Anilin 99% | 62-53-3 | 72 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
| Benzén 99% | 71-43-2 | 27 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
| Butil-acetát 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
| Ciklohexán 99% | 110-82-7 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Dietanol-amin 97% | 111-42-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Dietilamin 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Dimetil-formamid 99% | 68-12-2 | 35 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
| Dimetil-szulfoxid 99% | 67-68-5 | >480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
| Ecetsav 10% | 64-19-7 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Ecetsav 50% | 64-19-7 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Ecetsav 99% | 64-19-7 | 118 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
| Epiklórhidrin 99% | 106-89-8 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
| Etanol 95% | 64-17-5 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Éter (dietil-éter) 99% | 60-29-7 | 64 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
| Etilacetát 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
| Etilén-glikol 99% | 107-21-1 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Etilén-oxid 100% | 75-21-8 | 32 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
| Fenol 85% | 108-95-2 | 255 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
| Formaldehid 37% | 50-00-0 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Foszforsav 75% | 7664-38-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Foszforsav 85% | 7664-38-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Freon 12 99% | 75-71-8 | >480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
| Furfural 99% | 98-01-1 | 61 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
| Hidrazin 35% | 302-01-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Hidrazin 70% | 302-01-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Hidrogén-fluorid 49% | 7664-39-3 | 134 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
| Hidrogén-peroxid 30% | 7722-84-1 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Izobutil-alkohol 99% | 78-83-1 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Kálium-hidroxid 50% | 1310-58-3 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Karbon-tetraklorid 99% | 56-23-5 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
| Kénsav 10% | 7664-93-9 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Kénsav 40% | 7664-93-9 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Kénsav 50% | 7664-93-9 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Kénsav 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
| Kerozin keverék | 8008-20-6 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Klórbenzol 99% | 108-90-7 | 42 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
| Könnyűbenzin keverék | 8030-30-6 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Könnyűbenzin (Stoddart Solvent) keverék | 8052-41-3 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Könnyűbenzin VM&P keverék | 8032-32-4 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Krómsav 50% | 7738-94-5 | >175 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
| Kumén 98% | 98-82-8 | 271 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
| m-Cresol 97% | 108-39-4 | 210 | 4 | ASTM F739 | 2 |
|
| Metanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
| Metil-izobutilketon 99% | 108-10-1 | 57 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
| n-heptán 99% | 142-82-5 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| n-hexán 95% | 110-54-3 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| N-metil-2-pirrolidon 99% | 872-50-4 | 108 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
| N-N dimetilacetamid 30% | 127-19-5 | >480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
| N-N dimetilacetamid 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
| Nátrium-hidroxid 20% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Nátrium-hidroxid 40% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Nátrium-hidroxid 50% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Nitrobenzén 99% | 98-95-3 | 45 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
| Ólommentes benzin keverék | 8006-61-9 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Piridin 99% | 110-86-1 | 26 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
| Polklórozott bifenil (PCB) (50%) 1,2,4-triklórbenzén keverék | 11097-69-1 | 343 | 5 | ASTM F739 | NT |
|
| Salétromsav 50% | 7697-37-2 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
| Salétromsav 70% | 7697-37-2 | 49 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
| Sósav 10% | 7647-01-0 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Sósav 35% | 7647-01-0 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Sósav 37% | 7647-01-0 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Szén-diszulfid 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
| Sztirol 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| t-butil-metiléter 98% | 1634-04-4 | >480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
| Terc. amil-metiléter 96% | 994-05-8 | >480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
| Terpentin keverék | 8006-64-2 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Tetrahidrofurán 99% | 109-99-9 | 17 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
| Tetraklór-etilén (Perklór-etilén) 99% | 127-18-4 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Toluol 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Toluol-diizocianát (TDI) 80% | 584-84-9 | >480 | 6 | ASTM F739 | 2 |
|
| Trietanolamin 98% | 102-71-6 | >480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
| Triklóretilén 99% | 79-01-6 | 9 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
| Üzemanyag olaj keverék | 68476-34-6 | >480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
| Vinilacetát 99% | 108-05-4 | 30 | 1 | ASTM F739 | 2 |
|
| Xilén 99% | 1330-20-7 | 92 | 3 | ASTM F739 | 2 |
|
*nem hitelesített eredmény
Több kesztyű
UltraNeo 420
Extrém könnyű anyag a mozgás szabadságáért általános vegyi védelem mellett