Ultranitril 377
Kényelem és megerősített mechanikai ellenállóság a hosszantartó kémiai védelemért
-
KAT. 3
0334
-
4122X
-
Type A
AJKOPT
-
X1XXXX
Konkrét előnyök
Vágásvédelem
- Árusító automatákba való csomagolásban kapható
Kényelem
- Komfortos textilrésze és varrásmentes munkafelülete révén alkalmas hosszan tartó viselésre is
Tartósság
- Optimális élettartam: magas dörzsállóság
Garantált minőség
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Környezetvédelem
- Műanyag csomagolás optimalizálva
- Újrahasznosított anyag a csomagolásban: 30 %
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Autóipari összeszerelés
- Gépi szerszámok gyártása
- Felületkezelés
Vegyipar
- Vegyszerek keverése
- Tartályok tisztítása
- Vegyszeres tartályok kezelése és szállítása
- Szelepek kezelése
- Festékek és mázak gyártása és alkalmazása
- Üzemanyag lerakodása
Egyéb iparág
- Ipari csomagolás
- Ipari tisztítás
- Nyomdaipari tisztítás
Termékadatok
| Anyag | Nitril |
|---|---|
| Szín | zöld |
| Belső kidolgozás | Textil bélés |
| Külső kidolgozás | Sima |
| Hossz (cm) | 38 |
| Vastagság (mm) | 1.35 |
| Méret | 8 9 10 |
| Csomagolás | 5 párok/zacskó 50 párok/karton |
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
| Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Ammónium-hidroxid oldat 25% | 1336-21-6 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
| Dietilamin 98% | 109-89-7 | 24 | 1 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Formaldehid 37% | 50-00-0 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
| Hidrogén-peroxid 30% | 7722-84-1 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Kénsav 96% | 7664-93-9 | 192 | 4 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Metanol 99% | 67-56-1 | 67 | 3 | EN 374-3:2003 | 3 |
|
| n-heptán 99% | 142-82-5 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
| Nátrium-hidroxid 20% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Nátrium-hidroxid 40% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
| Nátrium-hidroxid 50% | 1310-73-2 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Sósav 10% | 7647-01-0 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
| Sósav 35% | 7647-01-0 | >480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
| Sztirol 99% | 100-42-5 | 18 | 1 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
| Toluol 99% | 108-88-3 | 18 | 1 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
*nem hitelesített eredmény
Több kesztyű
Új
Ultranitril 358
Optimális fogásbiztonsággal rendelkezik, hogy biztonságosan legyenek végezhetők a feladatok száraz és zsíros környezetben egyaránt