Alto 298

Kitűnő mechanikai teljesítmény a hosszantartó kémiai védelemért

Vegyi védelem

Konkrét előnyök

  • Árusító automatákba való csomagolásban kapható
  • Hosszabb élettartam és jó ütésvédelem az anyag vastagságának köszönhetően
  • Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt

Alkalmazási terület

Mechanikai ipar

  • Karbantartás nedves környezetben (víz, olaj, zsírok, szénhidrogének)

Egyéb iparág

  • Karbantartás nedves környezetben
  • Gyógyszeripar

Normák

  • KAT. 3 Kat. 3 0334
  • EN 388 Mechanikai veszélyek 3131X
  • Type A EN 374 Speciális vegyvédelem AKLMPT
  • EN 374 Mikroorganizmusok

Termékadatok

Anyag Természetes latex
Szín Kék
Belső kidolgozás Klórozott
Külső kidolgozás Sima
Hossz (cm) 43
Vastagság (mm) 1.05
Méret 8 9 10
Csomagolás 1 pár/zacskó
5 párok/zacskó
50 párok/karton

Vegyszertáblázat

Átfogó vegyvédelmi besorolás

A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.

Színek jelentése:

Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre korlátozva.
Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre korlátozva.
Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.
Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.
NT: Nem tesztelt
NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)

A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők

Vegyszer CAS # Áttörési idő
(perc)
Áteresztés
szintje
Standard Degradáció
szintje
Besorolás
2-propanol (Izopropanol) 99% 67-63-0 182 4 EN 374-3:2003 NT
NA
Aceton 99% 67-64-1 34 1 EN 16523-1:2015 NT
NA
Butil-acetát 99% 123-86-4 33 2 EN 374-3:2003 NT
NA
Ciklohexán 99% 110-82-7 34 2 EN 374-3:2003 NT
NA
Dimetil-formamid 99% 68-12-2 140 4 EN 374-3:2003 NT
NA
Etanol 95% 64-17-5 110 3 EN 374-3:2003 NT
NA
Formaldehid 37% 50-00-0 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hidrogén-peroxid 30% 7722-84-1 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Kénsav 10% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Kénsav 40% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Kénsav 50% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Kénsav 96% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 3
++
Metanol 99% 67-56-1 187 4 EN 16523-1:2015 3
++
Metil-etil-keton (2-butanon) 99% 78-93-3 26 1 EN 374-3:2003 NT
NA
Nátrium-hidroxid 20% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Nátrium-hidroxid 40% 1310-73-2 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Nátrium-hidroxid 50% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Salétromsav 65% 7697-37-2 480 6 EN 16523-1:2015 3
++
Sósav 10% 7647-01-0 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Sósav 35% 7647-01-0 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Toluol 99% 108-88-3 14 1 EN 374-3:2003 NT
NA
Xilén 99% 1330-20-7 14 1 EN 374-3:2003 NT
NA

*nem hitelesített eredmény

Több kesztyű

Ultranitril 495
Vegyi védelem

Ultranitril 495

Az ideális megoldás zsíros termékek biztonságos kezelésére

Alto 415
Vegyi védelem

Alto 415

Finom érintés mérsékelt kémiai védelem mellett

Ultranitril 492
Vegyi védelem

Ultranitril 492

Jó mechanikai ellenállás és hosszantartó vegyi védelem