Biztonság, kényelem és továbbfejlesztett tartósság

Manapság sok kulcsfontosságú tulajdonság elvárt a védőkesztyűktől ipari környezetben munkavégzés során: a szabványosított szempontok mellett kényelmesnek, légáteresztőnek és könnyűnek kell lennie, illetve nem szabad korlátoznia a kézügyességet.

Alapvetően kényelmetlen, nehéz, izzasztó, és viszketést kiváltó kesztyű órákon át tartó viselése nehéz és sok dolgozó inkább fel sem veszi őket.

Ezért fejlesztettük ki a KryTech 609 és KryTech 809 fekete védőkesztyűket, olyan univerzális célú munkavégzéshez, amelyhez B szintű vágásállóságra van szükség.

KÉNYELEM

A kesztyű könnyen felvehető és friss érzetűnek hat a bőrön, hála a nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készült, többszálas bélésnek.

A továbbfejlesztett fonás-kötés technológia lehetővé teszi, hogy puhább fonal érintkezzen a bőrével a kényelmes viselet és a rugalmasság érdekében.

TARTÓSSÁG

Kesztyűink tartósak, mert törekszünk a hulladék mennyiségének, illetve a vásárlók költségeinek csökkentésére.

  • Akár 5 alkalommal is mosható 40 °C-on, ami lehetővé teszi a kesztyű élettartamának növelését
  • Az ellenálló poliuretán tenyérbevonat tartósságot biztosít
  • A sötét szín korlátozza a foltok láthatóságát és támogatja a hosszabb használatot koszos környezetben

 

 

A KryTech 809 még hosszabb élettartamú, hála a nitril megerősítésnek a hüvelyk- és mutatóujj között, amely megvédi a kesztyűt a korai sérülésektől, ezen a veszélyeknek kitett területen.

TOVÁBBI JELLEMZŐK

Szilikonmentes, így nem hagy nyomot vagy hibát a fémlemezeken és üvegen a festés előtt

Elérhető kis mérettől (5) egészen nagy méretig (11)

Optimalizált, egyedi csomagolás a műanyaghulladék mennyiségének csökkentése érdekében

 

A KryTech 609 és KryTech 809 ideális védőkesztyű iparágak és felhasználási módok széles skálája részére száraz és piszkos környezetben anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a hajlékonyság és tartósság terén.

Több hír