A kényelem és a kézügyesség minden kesztyűt viselő munkavállaló számára rendkívül fontos.

A legmagasabb szintű kényelmet és kézügyességet biztosító kesztyűk minimalizálják a kézfáradást.

Ügyfeleink igényeinek kielégítésére a Mapa Professional K+F szakemberei megtervezték az ultrakönnyű kesztyűk új választékát.

Mit nyújt az ultra-comfort a felhasználónak?

18-as vastagságú bélés:

Kesztyűink fejlett, 18-as vastagságú béléstechnológiával kötöttek, könnyű tapintásúak, amely kiváló egész napos kényelmet és mozgásszabadságot biztosít a felhasználó számára. Négyzetcentinként több hálós anyagot és kiváló minőségű műszaki fonalat használunk, így kesztyűink jobban illeszkednek a kézhez, és „második bőr”-ként hatnak. Ez a bélés rugalmasabb, ami csökkenti a kéz fáradását.

 

JELLEMZŐ KÖTÉSI TECHNOLÓGIÁK

FONALBORÍTÁS – BEVONÁSI TECHNOLÓGIA

Ezt a technológiát a vágott műszálak okozta bőrirritáció csökkentésére használjuk.
Optimális kényelmet biztosít a viselő számára azáltal, hogy a durva szálakat puhább fonallal vonja be

PLATTÍROZÁSI TECHNOLÓGIA

Ezt a technológiát a kesztyű belsejének kényelmesebbé tétele érdekében alkalmazzuk. Lehetővé teszi a kötési minta alakítását: a 2 kötött fonalból a puhább kerül a kesztyű belsejébe, míg a technikai fonal a külsejére. A bőrrel mindig a legpuhább fonal fog érintkezni.

 

Az ultra-comfort termékcsalád azon kívül hogy kényelmes, még két további előnyt is nyújt viselője számára.

KÉZÜGYESSÉG

Kiváló kézügyességet biztosít az ujjbegyeknél, és nagy rugalmasság jellemzi, a tartósságra vonatkozó kompromisszumok nélkül a rugalmas vékony bélésnek köszönhetően.

 

LÉGÁTERESZTŐ KÉPESSÉG

A szupervékony bélés és a mikrohabosított nitrilbevonat 360°-os légáteresztést biztosít. A varrásmentes kötött és szellőztetett hátrésznek köszönhetően a kesztyű nagyszerűen szellőzik.

Mely kesztyűink érhetők el az ultra-comfort mechanikai termékcsaládban?

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk a dolgozók védelmére, ezért nem kötöttünk kompromisszumot a vágásvédelmet illetően. Precíziós munkakesztyűink ezért ISO A–D szintű vágásvédelmet biztosítanak.

 

ULTRANE 681: mechanikai ultrakönnyű munkavédelmi kesztyű általános munkákhoz.

KRYTECH 692, 693 & 694: magasabb vágásvédelmet biztosító kesztyűk.

Jól látható sárga béléssel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a dolgozók kezei távolról is láthatóak legyenek

Minden körülmények között, különösen gyenge fényviszonyok között. Továbbá növeli a biztonságot olyan ágazatokban, amelyek jobb láthatóságot és szigorúbb biztonsági intézkedéseket igényelnek.

Ezenkívül ezek a kesztyűk extra tartósságot és védelmet nyújtanak a hüvelykujj és a mutató közötti rész megerősítésével. Ezáltal nő a termelékenység, és csökkennek a költségek

TOVÁBBI ELŐNYÖK

A teljes ultra-comfort termékcsalád bármilyen típusú érintőképernyővel kompatibilis, és egyszer mosható 40°-on.

Az ultra-comfort termékcsalád ideális az alkalmazások és iparágak széles köréhez, száraz vagy enyhén olajos környezetben.

 

Nézze meg őket!

Több hír