A szakemberek széles körben használják az eldobható kesztyűket, mivel azok az optimális higiénia szempontjából elengedhetetlenek. Noha nem vágás-, hő- vagy szúrásállóak, mégis fontosak azon dolgozók számára, akiknek gyors és egyszerű védelmi rétegre van szükségük.

A MAPA PROFESSIONAL bemutatja a termékválaszték legújabb modelljét: SOLO BLACK 935, az eldobható fekete kesztyű, amely megvédi a kezeket a potenciálisan nem biztonságos vagy váratlan anyagoktól (élelmiszer, szennyeződés, foltok), amelyekkel a dolgozók érintkezésbe kerülhetnek.

A nitril- és vinilanyagból készült kesztyű optimális védelmet biztosít a kéznek. Vékonyak és rugalmasak, jó érzékenységet biztosítanak az ujjbegyeknél. Emellett optimális kényelmet és kézügyességet is biztosítanak, a gyöngyös mandzsetta pedig lehetővé teszi a könnyű felhúzást.

A fekete szín segít azonosítani a potenciálisan veszélyes világos színű anyagot, és korlátozza az elszíneződések láthatóságát. Megkönnyíti továbbá a kezek és a tárgyak megkülönböztetését.

A latexallergiások számára ajánlott latexmentes kesztyűk csökkentik az allergiás reakciókat.

Ezenkívül púdermentesek és kétkezesek.

6–9 közötti méretben

Végül, de nem utolsósorban a SOLO BLACK 935 kesztyű élelmiszerekkel is érintkezhet, továbbá az 1935/2004/EK európai rendeletnek, valamint a műanyagokról szóló 10/2011/EU bizottsági rendeletnek megfelelően a zsíros élelmiszerek kivételével minden típusú élelmiszer kezelésére alkalmas.

Tekintse meg itt az étel-kompatibilitási diagramot

Ezek a többcélú kesztyűk a feladatok és szakmák széles skálájához használhatók, többek között az élelmiszeripar és szolgáltatások, az autóipar, a közlekedés, a kozmetika, a barkácsolás, a takarítás, és az építőipar területén.

A MAPA PROFESSIONAL segíti Önt a eldobható kesztyűk megfelelő eltávolításában.

Tartsa szem előtt a következő szabályt: kesztyű a kesztyűn, bőr a bőrön, hogy ne szennyezzük be magunkat a koszos kesztyűvel:

Csippentse össze a kesztyűt a csukló környékén, és húzza le a kezéről anélkül, hogy megérintené a bőrt.

Lassan tekerje le belülről kifelé.

Tartsa meg a kesztyűs tenyerében.

Csúsztassa a kesztyű nélküli ujjakat a másik kesztyű mandzsettája alá, ügyelve arra, hogy ne érintse meg a külső részt.

 Fejtse le a kezéről, majd vegye le.

Miután levette a kesztyűt, dobja mindkét kesztyűt egy megfelelő hulladékgyűjtő edénybe.

Mossa meg vagy fertőtlenítse kezét a megfelelő módon.

Ha nem tudja, hogyan kell helyesen használni az eldobható kesztyűke, akaratlanul is veszélybe sodorhatja magát.  Ez biztonságban tartja Önt, és védi Önt a keresztszennyeződésektől.

Ne használja újra az eldobható kesztyűket, azok csak egyszeri használatra alklamasak.

 

Több hír