Hogy a lehető legtöbb vágásvédelmi igényt lefedje, a Mapa Professional kibővítette vágásálló alkarvédő-választékát az ISO CUT B szinttől a D szintig.

Bemutatjuk a vágásálló alkarvédőket: KryTech 602 és KryTech 603, amelyek kiterjesztett ISO CUT C szintű védelmet nyújtanak a vágások és a szakadások ellen a teljes karra és alkarra

 

MAXIMÁLIS VISELÉSI KÉNYELEMRE TERVEZVE

Varrat nélküli kötött kialakítással, új alkarvédőinket rugalmas és vékony 15-ös méretű kötéssel terveztük, amely kiváló rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és friss érzést biztosít viselőjének

Az elmozdulásmentes és biztonságos illeszkedés érdekében érdemes megjegyezni, hogy a KryTech 603 jól látható sárga, puha hüvelykujjnyílással és állítható öntapadó rugalmas pánttal rendelkezik, amelyek biztosítják a viselő biztonságát, miközben megőrzik a mozgásszabadságot és a nagyfokú kézügyességet

 

… BŐRVÉDELEM

Alkarvédőink nem tartalmaznak káros anyagokat, és Oeko Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek a dolgozót érintő minimális allergiakockázat érdekében.

A bőrrel érintkező fonalak nem irritálják a bőrt, mivel a durva szálak puhább fonallal vannak körbetekerve.

Alkarvédőink számos tevékenységhez alkalmazhatók, beleértve a háztartási készülékeket, az autóipart, az építőipart, az üvegipart és még sok más iparágat.

 

TOVÁBBI JELLEMZŐK

A KryTech 602 és KryTech 603 szilikonmentes, hogy festés előtt ne hagyjon nyomokat, hibákat fémlemezeken és üvegfelületeken.

3 alkalommal moshatóak 40°C-on a teljesítményük csökkenése nélkül, hogy hosszabb élettartam, csökkentett költségek és hulladékképződés mellett lehessen őket használni.

Egyedi méretben kapható.

A Mapa Professional ajánlja, hogyan kell megfelelően viselni az ujjakat

Nézd meg az alábbi videót !

Kapcsolat

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Több hír