Hogy a lehető legtöbb vágásvédelmi igényt lefedje, a Mapa Professional kibővítette vágásálló alkarvédő-választékát az ISO CUT B szinttől a D szintig.

Bemutatjuk a vágásálló alkarvédőket: KryTech 602 és KryTech 603, amelyek kiterjesztett ISO CUT C szintű védelmet nyújtanak a vágások és a szakadások ellen a teljes karra és alkarra

 

MAXIMÁLIS VISELÉSI KÉNYELEMRE TERVEZVE

Varrat nélküli kötött kialakítással, új alkarvédőinket rugalmas és vékony 15-ös méretű kötéssel terveztük, amely kiváló rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és friss érzést biztosít viselőjének

Az elmozdulásmentes és biztonságos illeszkedés érdekében érdemes megjegyezni, hogy a KryTech 603 jól látható sárga, puha hüvelykujjnyílással és állítható öntapadó rugalmas pánttal rendelkezik, amelyek biztosítják a viselő biztonságát, miközben megőrzik a mozgásszabadságot és a nagyfokú kézügyességet

 

… BŐRVÉDELEM

Alkarvédőink nem tartalmaznak káros anyagokat, és Oeko Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek a dolgozót érintő minimális allergiakockázat érdekében.

A bőrrel érintkező fonalak nem irritálják a bőrt, mivel a durva szálak puhább fonallal vannak körbetekerve.

Alkarvédőink számos tevékenységhez alkalmazhatók, beleértve a háztartási készülékeket, az autóipart, az építőipart, az üvegipart és még sok más iparágat.

 

TOVÁBBI JELLEMZŐK

A KryTech 602 és KryTech 603 szilikonmentes, hogy festés előtt ne hagyjon nyomokat, hibákat fémlemezeken és üvegfelületeken.

3 alkalommal moshatóak 40°C-on a teljesítményük csökkenése nélkül, hogy hosszabb élettartam, csökkentett költségek és hulladékképződés mellett lehessen őket használni.

Egyedi méretben kapható.

A Mapa Professional ajánlja, hogyan kell megfelelően viselni az ujjakat

Nézd meg az alábbi videót !

Több hír