A MAPA PROFESSIONAL új vágásbiztos kesztyűk bevezetésével bővíti RESICOMFORT termékcsaládját.

 

SZÉLESKÖRŰ KÉZVÉDELMI KÍNÁLAT

A RESICOMFORT sokoldalú termékcsaládja A és E szint között különféle szintű vágásvédelmet biztosít, amely az Ön igényeinek megfelelően segíti a precíziós anyagmozgatási feladatok széles skálájának elvégzését száraz környezetben.

Az Ultrane kesztyűk mechanikai védelmet (A vágásbiztossági szint), míg a Krytech kesztyűk vágásbiztosságot nyújtanak.

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ BEVONAT

Szakértelmünknek és megbízható használhatósági vizsgálatainknak köszönhetően vadonatúj kesztyűinket innovatív, lélegző bevonattal terveztük, amely a védelmet semmilyen körülmények között nem csökkenti.

 

 

A nitrilhabos bevonat a kiváló légkeringést biztosító nyitott cellás struktúrának és a bevonat ellenállását erősítő,

ugyanakkor a cellastruktúrát és a kesztyű átfogó lélegzőképességét megőrző homokos nitril kivitelnek köszönhetően jól ellenőrizhetővé teszi az izzadást.

TARTÓSSÁG

Az érdes felület és a nitrilhab réteg garantálja a tartósságot és a kesztyű erősségét.

A ResiComfort termékcsalád tagjai egyszer 40° hőmérsékleten moshatók a teljesítmény változása nélkül, ez meghosszabbítja a kesztyű élettartamát, csökkenti a hulladékot és a használati költséget.

 

OPTIMÁLIS KÉNYELEM

A MAPA PROFESSIONAL a munkások jóléte érdekében a kényelmes kesztyűk gyártására összpontosította erőfeszítéseit.

A felhasználók kényelme a burkolási és lapolási technikáknak köszönhetően nagyban fokozódik.

A durva textilszálakat kényelmes szállal tekerik körbe, és az a kötési eljárás, amellyel a leglágyabb szálat fordítják a bőr felé, a kesztyűn belül lágy és kényelmes érzetet ad.

 

Az ultravékony 15-ös méretnek köszönhetően a ResiComfort kesztyűk rendkívül lágyak és hatékonyak, mintha egy második bőr húzna a kezére.  A kesztyű kis súlya gátolja a kéz fáradását.

GARANTÁLT BŐRVÉDELEM

A ResiComfort minden kesztyűje bőrgyógyász jóváhagyásával, az allergiák csökkentése érdekében ártalmas anyagoktól mentesen készül.

Az összes kesztyű DMF- és szilikonmentes, Öko-Tex tanúsítással rendelkezik.

 

ÉRINTŐKÉPERNYŐN IS HASZNÁHATÓ*

A ResiComfort termékskála bármilyen típusú okostelefon és tablet érintőképernyőjén és ipari képernyőn is használható. Ez a kiváló érintésérzékenység segíti a dolgozók termelékenységét

és védelmét, mivel nem kényszerülnek a kesztyű levételére. A kesztyű a mosás után is használható érintőképernyőn.

* Az Ultrane 541 és 527 kivételével

 

A ResiComfort kesztyűk ideálisak például a logisztikai, a fehéráruk, a gépjármű-ipari, a repülési, a fémsajtolási, az építőipari, üvegipari ágazatokban és még számos területen

Több hír