Optimális kézügyesség, kényelem és tartósság!

Bizonyos kritikus termelési környezetekben az elektrosztatikus kisülések károsíthatják vagy tönkretehetik az elektronikus eszközöket. Az elektrosztatikus kisülések előfordulásának minimalizálása érdekében a dolgozóknak ESD védőkesztyűt kell viselnie ezeknek az eszközöknek a kezeléséhez.

Tartsa szem előtt, hogy a teljes védelem és a folyamatos földelés biztosításához az ESD kesztyűt megfelelő töltéselvezető ruházattal és lábbelivel, valamint földelő csuklópánttal együtt kell viselni.

Az ESD termékkínálatunk új darabja a kiváló minőségű Ultrane 544 kesztyű, amely speciális vezető cérnából és olyan habosított nitril bevonattal készül, amely garantálja az éppen kezelt eszközök védelmét. Precíz, gyakran ismétlődő feladatok végzése során elvezeti a statikus elektromosságot az elektrosztatikus kisülések érzékeny elektronikus eszközökön történő kialakulásának elkerülése érdekében, miközben védelmet nyújt a por- és részecskeszennyeződés ellen is.

Egyszerre gondoskodik a szükséges ESD védelemről, a biztonság vonatkozásában támasztott elvárások teljesüléséről, valamint az optimális kényelemről és rugalmasságról.

A kezelő számára szinte érzékelhetetlen a kesztyű viselése, mivel ultra-vékony 15 gauge-es kötésű, amelynek révén kiváló kézügyességet biztosít az ujjhegyeknél. A kiváló izzadásgátló tulajdonságokkal rendelkező bevonat a kesztyűnek optimális lélegzést biztosít.

Világosszürke színe lehetővé teszi a szennyeződés észlelését és a szennyezés elkerülését.

Ez a kesztyű szilikon- és DMF (dimetil-fumarát)-mentes, és egy alkalommal 40°-on mosható.

Végül, de nem utolsó sorban az elektronikus szerelvényekkel végzett munka során ipari képernyőkkel, okostelefonokkal vagy tabletekkel dolgozók értékelni fogják az Ultrane 544 tökéletes érintőképernyő-kompatibilitását is.

Nincs szükség többé a kesztyű levételére bármilyen érintőképernyős eszköz használatához. Ezenkívül a kesztyű érintőképernyős tulajdonságai mosást követően is megmaradnak.

Tudta?

Mivel mostanáig nem volt ESD kesztyűkkel kapcsolatos szabvány, a MAPA PROFESSIONAL vállalatnál úgy döntöttünk, hogy az EN 16350 (ATEX kesztyűkre vonatkozó) szabványt fogjuk használni termékeink töltéselvezető képességének értékeléséhez. Ez a szabvány igen szigorú, így egy, az EN 16350 szabványnak megfelelő kesztyű megfelelő lesz elektronikus eszközök kezeléséhez.

Az Ultrane 544 használata többek között a következő iparágakban ajánlott: Elektronika, autóipar, repüléstechnika, háztartási készülékek. Használata ajánlott mind a gyártás, mind a karbantartás feladatainak végzése során.

Ultrane 544

Kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje az elektronikus eszközöket az elektrosztatikus kisüléstől (ESD)Letöltés (PDF - 9.81 Mb)

Kapcsolat

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Több hír