A nehézipari körülmények mellett dolgozó munkavállalók számos veszélynek vannak kitéve. Bizonyos alkalmazásoknál, ahol akár olajos, akár száraz, nagyméretű, éles fémlemezeket, préselt vagy vágatlan fémalkatrészeket, üveg- és műanyaglemezeket vagy termékeket mozgatnak, a kezek és az alkarok vágások és szúrások nagy kockázatának lehetnek kitéve.

A megbízható védelem, a magas szintű tapadás és az optimális kézügyesség elengedhetetlen a biztonságos, termelékeny munkavégzéshez.

Ezen igények kielégítésére a MAPA PROFESSIONAL kifejlesztette a KryTech 837-et, egy magas vágásállóságú, levédetett formatervezésű és egyedi biztonsági jellemzőkkel rendelkező, E szintű kesztyűt. A nagyfokú védelmet, kényelmet és tartósságot ötvöző KryTech 837 különböző munkahelyeken használható egyetlen, minden célra alkalmas megoldásként

Az autóipari sajtolóműhelyektől a karosszériaműhelyeken át a műanyag- és üvegiparban történő alkalmazásokig biztosítják a dolgozók védelmét és termelékenységét.

NAGYFOKÚ VÉDELEM

A KryTech 837 ISO CUT E szintű védelmet nyújt a kéz maximális védelméhez, a csukló területével együtt. A bőr tenyérrészének köszönhetően véd a szúrásoktól..

OPTIMALIZÁLT KÉNYELEM 

Varrás nélküli bélésünket továbbfejlesztett, fonott kötési technológiával alakítottuk ki, amely selymesen sima és kényelmes belső felületet biztosít, valamint a habnitril bevonattal, amely légáteresztő bevonatot biztosít a viselő kényelme érdekében, új kesztyűnk optimális kényelmet és rugalmasságot, valamint jó kézügyességet kínál.

MEGHOSSZABBÍTOTT ÉLETTARTAM

A bőrrel és nagy szilárdságú poliészter varratokkal való megerősítés a Krytech 837-nek rendkívüli tartósságot biztosít.

Emellett a bevonat és a bőr közé egy nitrilbevonatú hüvelykujj-megerősítést is tettünk. Ez a megerősített terület fokozott biztonságot nyújt a vágásokkal szemben, és megvédi a sérülésektől, ami hosszú élettartamot biztosít. EN 388 szerinti 4. szintű kopásvédelmet biztosít a kesztyű hosszabb élettartama érdekében

TOVÁBBI ELŐNYÖK

A KryTech 837 DMF- és szilikonmentes.

Érintőképernyő-barát kialakítású a hüvelykujjnál és a mutatóujjnál.

Akár 5 alkalommal tisztíthatóak a teljesítményük csökkenése nélkül, hogy hosszabb élettartam, csökkent költségek és hulladékképződés mellett lehessen őket használni.

 

A KryTech 837 olyan iparágakban alkalmazható, mint az autóipar, fémipar, háztartásigép-ipar, üvegipar és műanyagipar.

Krytech 837

Letöltés

Kapcsolat

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.

Több hír