KryTech 692
Kényelem, hajlékonyság és magas szintű rugalmasság a 18-as szabványnak hála. Érintőképernyő-kompatibilis. B High vágási szint. Munkaállomáson jól látható kesztyű.
-
KAT. 2
-
3X42B
-
-
ISO 13997:
9.1N (928g) -
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Konkrét előnyök
Vágásvédelem
- A vágás szintje könnyen azonosítható a kesztyű hátoldalon található jelöléseknek köszönhetően
Tartósság
- A kesztyű hosszabb élettartammal és magasabb szintű biztonsággal rendelkezik a hüvelyk- és mutatóujj közötti rész megerősítésének köszönhetően, amely megvédi a kesztyűt minden korai sérüléstől ezen a nagy igénybevételű területen
Bőrvédelem
- Nem tartalmaz káros anyagokat: DMF mentes
Érintőképernyőhöz használható
- Eszközök és érintőképernyő használatára alkalmas
Garantált minőség
- Szilikonmentes, így nem hagy nyomot és elkerülhetőek a festéshibák
- Szilikonmentes, így nem hagy nyomot vagy hibát a fémlemezeken és üvegen
Moshatóság
- Egyszer mosható 40 °C-on a teljesítmény* bárminemű változása nélkül.
További előnyök
- 18-as nyomtáv a jobb ügyességért
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Kis alkatrészek összeszerelése
- Kis, olajtól és zsírtól mentes alkatrészek összeszerelése
- Autóipari összeszerelés
- Fémalkatrészek kezelése
- Mechanikai karbantartás
- Precíziós összeszerelés
- Precíziós mechanikai munkálatok
Élelmiszeripar
Építőipar (Ács / Asztalos munkák)
- Acélszerkezetek telepítése
- Összeszerelés
- Csavarozás
Építőipar (Tetőfedők / Csempézők / üvegesek)
- Csempék, betétek, keretek vagy cinklemezek fektetése
Építőipar (Fűtéstechnikai mérnökök/vízvezeték-szerelők)
- Fém alkatrészek kezelése
Egyéb iparág
- Csomagolás
- Raktározás, áruátvétel
Szállítás, logisztika
- Kezelő berendezés üzemeltetése
- Rendelések feldolgozása
Papíripar
Termékadatok
| Anyag | Hab-nitril |
|---|---|
| Szín | sárga |
| Belső kidolgozás | Zökkenőmentes kötött textiltartó HDPE és kompozit szálakból |
| Külső kidolgozás | |
| Hossz (cm) | 24-29 |
| Méret | 6 7 8 9 10 11 |
| Csomagolás | 1 pár/zacskó 12 párok/zacskó 48 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Az adott típusú élelmiszerrel érintkezhet.
Ha a pH > 4,5, akkor érintkezhet az adott típusú élelmiszerrel.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Az adott típusú élelmiszerrel nem érintkezhet.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
| Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|---|---|---|
| Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
| Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
| Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
| Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
| Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
| Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
| Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
| Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
| A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
| Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
| Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
| Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
| Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
| Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
| Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
| Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
| Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
| Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
| Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
| Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
| Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
| Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
| Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
| Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
| Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
| Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
| Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
| Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
| Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
| Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
| Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
| Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
| Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
| Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
| Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
| Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
| Mustár |
|
|
| Ecet |
|
|
| Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
| A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
| Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
| Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
| Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
| Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
| A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
| Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
| Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
| Kakaópor |
|
|
| Kakaópaszta |
|
|
| 6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
| Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
| Jégkrémek |
|
Több kesztyű
Vágás elleni védelem
KryTech 579
Általános védelem bonyolult műveleteknél viszonylag tiszta környezetben