Konkrét előnyök
- Kifejezetten szélsőséges hidegben (-10 ° C) történő használatra tervezett PVC, megőrizve a kesztyű rugalmasságát
- Jó ellenállás olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben
- Élelmiszerekkel való érintkezéshez adaptálva az FDA 21 CFR 177.2600 szerint
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Alkalmazási terület
Élelmiszeripar
- Karbantartás és munkavégzés hidegházakban
Egyéb iparág
Szállítás, logisztika
Halászat és tengeri munkálatok
- Termények kezelése
Normák
- 3221X
- Type B KPT
- 121
Termékadatok
Anyag | PVC |
---|---|
Szín | Narancs |
Belső kidolgozás | Gyapjúval bélelt dzsörzé |
Külső kidolgozás | Szemcsézett |
Hossz (cm) | 30 |
Méret | 9 10 |
Csomagolás | 1 pár/zacskó 48 párok/karton |
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre korlátozva.
Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre korlátozva.
Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.
Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.
NT: Nem tesztelt
NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
---|---|---|---|---|---|---|
Ammónium-hidroxid oldat 25% | 1336-21-6 | 33 | 2 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Formaldehid 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Hidrogén-peroxid 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Nátrium-hidroxid 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Salétromsav 65% | 7697-37-2 | 270 | 5 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
*nem hitelesített eredmény