TEMPICE 780

Termikus védelem

Konkrét előnyök

  • Kifejezetten szélsőséges hidegben (-10 ° C) történő használatra tervezett PVC, megőrizve a kesztyű rugalmasságát
  • Jó ellenállás olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben
  • Élelmiszerekkel való érintkezéshez adaptálva az FDA 21 CFR 177.2600 szerint
  • Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt

Alkalmazási terület

Élelmiszeripar

  • Karbantartás és munkavégzés hidegházakban

Egyéb iparág

Szállítás, logisztika

Halászat és tengeri munkálatok

  • Termények kezelése

Normák

  • EN 388 Mechanikai veszélyek 3221X
  • Type B EN 374 Speciális vegyvédelem KPT
  • EN 374 Mikroorganizmusok
  • EN 511 Hideggel kapcsolatos veszélyek 121

Termékadatok

Anyag PVC
Szín Narancs
Belső kidolgozás Gyapjúval bélelt dzsörzé
Külső kidolgozás Szemcsézett
Hossz (cm) 30
Méret 9 10
Csomagolás 1 pár/zacskó
48 párok/karton

Vegyszertáblázat

Átfogó vegyvédelmi besorolás

A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.

Színek jelentése:

Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre korlátozva.
Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre korlátozva.
Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.
Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.
NT: Nem tesztelt
NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)

A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők

Vegyszer CAS # Áttörési idő
(perc)
Áteresztés
szintje
Standard Degradáció
szintje
Besorolás
Ammónium-hidroxid oldat 25% 1336-21-6 33 2 EN 16523-1:2015 4
+
Formaldehid 37% 50-00-0 480 6 EN 16523-1:2015 3
++
Hidrogén-peroxid 30% 7722-84-1 480 6 EN 16523-1:2015 3
++
Nátrium-hidroxid 40% 1310-73-2 480 6 EN 16523-1:2015 3
++
Salétromsav 65% 7697-37-2 270 5 EN 16523-1:2015 4
++

*nem hitelesített eredmény

Több kesztyű

TempIce 700
Termikus védelem

TempIce 700

Megerősített, tartós, hideg elleni védelem.