Folyadékálló kesztyűk

Harpon 325

Kényelem és biztonság a nehéz, csúszós tárgyak megfogásakor különösen veszélyes környezetben.

  • KAT. 3 Kat. 3 0334
  • EN 388 Mechanikai veszélyek 3141X
  • Type B EN 374 Speciális vegyvédelem KPT
  • EN 407 Hő és tűz X2XXXX

Vágásvédelem

  • Árusító automatákba való csomagolásban kapható

Hővédelem

  • Komfortos textilrésze és hőszigetelése révén alkalmas hosszan tartó viselésre is

Tartósság

  • Optimális élettartam: magas dörzsállóság

Garantált minőség

  • Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt

Halászat

  • Halfeldolgozás
  • Kagylófarm
  • Munkavégzés fagyasztott termékekkel

Anyag Természetes latex
Szín narancs
Belső kidolgozás Textil bélés
Külső kidolgozás Megerosített fogású
Hossz (cm) 37
Vastagság (mm) 1.35
Méret 8 9 10
Csomagolás 1 pár/zacskó
5 párok/doboz
50 párok/karton

Átfogó vegyvédelmi besorolás

 

A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.

 

Színek jelentése:

++
Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre korlátozva.
+
Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre korlátozva.
=
Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.
-
Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.
NT
NT: Nem tesztelt
NA
NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)

A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők

Vegyszer CAS # Áttörési idő
(perc)
Áteresztés
szintje
Standard Degradáció
szintje
Besorolás
Formaldehid 37% 50-00-0 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hidrogén-peroxid 30% 7722-84-1 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Metanol 99% 67-56-1 35 2 EN 374-3:2003 NT
NA
Metil-etil-keton (2-butanon) 99% 78-93-3 19 1 EN 374-3:2003 NT
NA
Nátrium-hidroxid 40% 1310-73-2 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Sztirol 99% 100-42-5 10 0 EN 16523-1:2015 NT
NA

*nem hitelesített eredmény

Segítségre van szüksége a megfelelő vegyi kesztyű megtalálásához?

Fedezze fel a SAFE CHEM kiválasztó eszközt vegyi védelemhez!

Tudjon meg többet

Chemical comparator

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha kérdése van, mintát szeretne, vagy további technikai információkra van szüksége a kesztyűinkről és használatukról.

Lépjen velünk kapcsolatba

Több kesztyű

Vital 177
Folyadékálló kesztyűk

Vital 177

Kézügyesség és rugalmasság étellel való munkavégzés esetén is

Vital 180
Folyadékálló kesztyűk

Vital 180

Tartós kesztyű, mely ellenáll az olajnak és a zsíroknak

Vital 165
Folyadékálló kesztyűk

Vital 165

Precíziós kézügyesség nem agresszív környezetben