Természetes latex

A természetes latex kivételes rugalmasságot és elasztikusságot nyújt. A természetes latexből készült kesztyűk felveszik a kéz formáját, így a felhasználó maximálisan használhatja kézügyességét és kihasználhatja a kesztyű nyújtotta kényelmet.

Ez a polimer jó mechanikus teljesítményt nyújt, minimális vastagság mellett is. Különösen jó a kopás- és szúrásállósága, ezen kívül számos savval, lúggal, alkohollal és ketonnal szemben nyújt jó ellenállást.

További előnye, hogy hideg környezetben is hajlékony marad.

Megjegyzés: Egyes ritka esetekben a természetes latexben található fehérjék allergiás reakciókat válthatnak ki. Ebben az esetben az erre érzékeny felhasználóknak szintetikus anyagok használatát javasoljuk, például nitril vagy neoprén kesztyűket.

A természetes latex nem ajánlott olajjal, zsírral, ásványolaj termékekkel, erős oxidálószerekkel és aromás vagy klóros oldószerekkel történő érintkezés esetén. A természetes latex tulajdonságai leromolhatnak, ha hosszabb ideig fény, UV-sugárzás vagy ózon éri.


Vissza

Kapcsolat

If you would like to ask us a commercial question about our products or if you would like to have more technical information about our gloves and their use, please fill out one of the forms proposed below.