Vállalatunk elsődleges küldetése a biztonságos, hatékony termékek biztosítása ügyfeleink számára, így gondoskodva felhasználóink kezeiről.

Elkötelezettségeink:

Hagyományos szakértelem és know-how

1957 óta gyártunk védőkesztyűt és folyamatosan fejlesztjük know-how-nkat, hogy megfeleljünk a piaci igényeknek. Nyersanyagaink, félkész- és késztermékeink megfelelnek Minőségpolitikánknak, nyomon követjük, ellenőrizzük és teszteljük őket. Nyersanyagaink nyilvánvalóan megfelelnek a REACH-rendeletnek. Gyáraink ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek (minőségbiztosítás).

Szabványokon túlmenő termékteljesítmény

Határozottan kiállunk azon alapelvünk mellett, miszerint termékeinknek mindig jobban kell teljesíteniük, mind az ellenállás, tartósság és ártalmatlanság tekintetében.

Ezért túllépünk az egyéni védőeszközökre (EVE) vonatkozó szabványokon:

Minden termékünket a teljesítményt, biztonságot és kényelmes viseletet vizsgáló exkluzív tesztsorozatnak vetjük alá.

Bizonyos alkalmazások esetén termékeinket olyan szigorú teszteknek vagy tanúsítványoknak vetjük alá, mint az OEKO TEX, bőrgyógyászati vizsgálatok vagy akár DMF-mentesség

A munkával kapcsolatos kockázatok valós ismerete

Szorosan támogatjuk felhasználóinkat és munkaállomás-elemzések segítségével azonosítjuk szükségleteiket.

Ezen szakértelmünknek köszönhetően a kockázat típusának megfelelő, személyre szabott kesztyűajánlásokat biztosítunk

Folyamatos újítás

A 30 főt számláló kutatási és fejlesztési szakértői csapatunk ezt mindennapos prioritásként kezeli. Saját laboratóriummal rendelkezünk a valós körülmények között végzendő teszteléshez és a folyamatos újításokhoz. Ennek köszönhetően évről évre új termékeket dobhatunk piacra!


2025-ös céljaink

  • Felhasználóink számára jobb védelmet és hatékonyságot biztosító döntéstámogató megoldás kialakítása