Galéria
Konkrét előnyök
- vékony és rugalmas kesztyű, amely jó érzékelést biztosít az ujjbegyeknél, ezzel pedig optimálisabb kényelmet és kézügyességet biztosít
- felhajtott peremű mandzsetta a könnyű felhúzásért
- nem tartalmaz latexet, ami csökkenti az allergia kockázatát
- púdermentes
- A sötét szín korlátozza a kesztyű szennyeződését piszkos környezetben, és elősegíti a hosszabb ideig tartó felhasználást
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Kis alkatrészek összeszerelése
- Felületmegmunkálás
- Alkatrészek összeszerelése
- Precíziós mechanikai munkálatok
- Kis alkatrészek kiválogatása
Élelmiszeripar
- Élelmiszer kezelése
- Ételfeldolgozás
- Zöldségek és gyümölcsök kezelése
- Készételek kezelése
Helyi Hatóságok (Takarítás)
- Általános tisztítási munkálatok
Laboratórium
Kozmetikai és gyógyszeripar
Szállítás, logisztika
Étkeztetés
Sütőüzemek
Gyártás
Normák
-
Type C
-

Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas néhány fajta élelmiszerrel való használatra. Részletek az alábbi élelmiszer táblázatban.
Termékadatok
Anyag | Nitril és PVC |
---|---|
Szín | Fekete |
Belső kidolgozás | Nem púderezett |
Külső kidolgozás | Sima |
Hossz (cm) | 24-24 |
Vastagság (mm) | 0.08 |
Méret | 6 7 8 9 |
Csomagolás | 100 kesztyű/doboz 1000 kesztyű/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
---|---|---|---|---|---|---|
Sodium hydroxide 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
*nem hitelesített eredmény
Több kesztyű

Solo 977
A legjobb vegyvédelem az egyszerhasználatos termékek között: nem áldozza fel a védelmet a rugalmasságért