Vágás elleni védelem

A Mapa Professionnel vágás elleni védőkesztyű termékcsalád, a különböző, vágási kockázattal járó munkavégzéshez alkalmas kényelmi megoldásokat és kézvédelmet biztosít. Különleges igényei alapján válassza ki a vágás elleni védőkesztyűt:

 

  • Precíziós munkák esetén amolyan "második bőr" védőkesztyűre van szüksége, amely úgy nyújt védelmet a vágásokkal szemben, hogy közben nagy kézügyességet biztosít.
  • A nehéz anyagmozgatáskor a védőkesztyűnek egyidejűleg kell biztosítania a vágás és az ütés elleni védelmet, ugyanakkor az idő multával tartósnak kell bizonyulnia.

Válassza ki a munkavégzéshez illő védőkesztyűt:

Precíziós munkákhoz olyan kesztyűre van szüksége, amely második bőrként viselkedik, véd a vágások ellen, de fenntartja a kiváló kézügyességet.
Nehéz anyagmozgatási munkák esetén a kesztyűnek védenie kell a vágások és külső hatások ellen, ugyanakkor erősnek és tartósnak kell lennie.

Kérjük, vegye figyelembe

A vágás elleni védelmet nyújtó kesztyűk használata nem garantál teljes védelmet (például egy motorvezérelt éles tárgy használatakor). Ezenkívül az EN 388 és az ISO 13997 szabványok teszteredményei csak tájékoztató jellegű átlagértéket adnak, és helyszíni tanulmányozás ajánlott az adott munkahely számára leginkább megfelelő védelem meghatározásához. További információért keresse fel a műszaki ügyfélszolgálati osztályunkat.