Kritikus környezet

A Mapa AdvanTech, azaz a Kritikus Környezet részlegének létrehozásával, a Mapa Professionnel a Kritikus környezetben történő használatra alkalmas védőkesztyűk gyártása terén mutatott szakértelmét kívánta hivatalossá tenni.

A dolgozók és a termékek védelmét egyidejűleg biztosító Mapa AdvanTech kesztyűcsaládot a csúcstechnológiai termelés követelményeinek való tökéletes megfelelés céljából fejlesztették ki.

Ezek az új, magas szintű technikai eljárás alapján kidolgozott és a gyártás, illetve a csomagolás valamennyi szakaszában ellenőrzött kesztyűk eleget tesznek Elkülönített terekben történő munkavégzéshez szükséges valamennyi minőségi kritériumnak.

 

A kritikus környezetben használt védőkesztyűk kiválasztásához:

Termék védelem / Termékek és felhasználók védelme
Kesztyűtartóban alkalmazások kémiai kockázatok / Mechanikai kockázatok

Minőséggarancia a termelés valamennyi szakaszában:

A Mapa AdvanTech a termék minőségszintjének fenntartásához és a megkívánt tisztasági követelményeknek megfelelő csomagoláshoz saját gyártás utáni tisztítási eljárását és tisztatereit alkalmazza.

Valamennyi gyártóüzeme ISO 9002 minősítéssel rendelkezik. A védőkesztyűk tisztaságát rendszeresen ellenőrizzük, így biztosítjuk, hogy a kritikus környezetben történő használatra készült kesztyűk gyártási minősége megfeleljen a meghatározott előírásoknak.

A kesztyű használójának biztonsága érdekében valamennyi Mapa AdvanTech vegyi védőkesztyűt megfelelő módszerek alkalmazásával ellenőrzünk abból a célból, hogy kiszűrjük a folyadékállósági hibákat. A kesztyűket fényforrás alatt felfújással is ellenőrizzük.

A vegyi ellenállósági tesztek megfelelnek az ASTM és az MSZ:EN 374-3 szabványoknak. Ezek kellő információval szolgálnak a felhasználó számára az adott felhasználáshoz megfelelő kesztyű megválasztásához.