Solo Green 977

A legjobb vegyvédelem az egyszerhasználatos termékek között: nem áldozza fel a védelmet a rugalmasságért

  • Számos vegyianyag ellen véd (lásd a vegyvédelmi táblázatot)
  • Kiváló egyensúly a vastagság, hajlékonyság, és ellenálló képesség között
  • Klórozott a könnyebb felhúzás/viselés érdekében
  • A jobb fogás érdekében bordázott ujjhegyek

Felhasználási terület

  • Kozmetikai és gyógyszeripar
    • Laboratóriumi kezelés
  • Vegyipar
    • Vegyszerek mintavételezése
  • Laboratórium
    • Gyógyszeripari preparáció

Termékadatok

  • Kat. 3
  • EN 374 Speciális vegyvédelem
    JKT
  • EN 374 Mikroorganizmusok
Anyag Nitril
Szín Zöld
Belső kidolgozás Klórozott
Külső kidolgozás Sima, szemcsézett ujjbegyekkel
Hossz (cm) 24
Vastagság (mm) 0.11
Méret 6 7 8 9 10
Csomagolás 100 kesztyu/doboz
1000 kesztyu/karton
Egyszerhasználatos kesztyűk - Solo Green 977 - situation

Kezelési útmutató

Használati utasítások

  • Ajánlatos ellenőrizni, hogy a kesztyű alkalmas-e a tervezett felhasználásra, mivel a munkahelyi felhasználási körülmények eltérhetnek a "CE" típusú tesztekéitől.
    A kesztyű használata nem ajánlott olyan személyek számára, akik érzékenyek a ditiokarbamátokra.
    A kesztyűt tiszta, száraz kézre vegye fel.

Tárolási feltételek

A kesztyűket eredeti csomagolásukban, közvetlen fénytől és hőtől védett helyen tárolja.

Mosási útmutató

A kesztyűk egyszer használatosak.

Jogszabályok

A termék az Európai Parlament és a Tanács 1272/2008 (EK) rendelkezése értelmében nem számít veszélyes anyagnak. A termék nem tartalmaz 0,1%-nál többet különös aggodalomra okot adó anyagból (SVHC), illetve bármely olyan anyagból, amely az Európai Parlament és a Tanács 1907/2006. számú rendeletének (REACH) XVII. mellékletében szerepel.

Dokumentáció

Válassza ki, hogy milyen típusú dokumentumot szeretne
A dokumentáció elküldése vagy letöltése

Elküldheti a dokumentációt egy e-mailcímre, vagy letöltheti azt.

A kiválasztott dokumentációkat tartalmazó e-mailt fogunk küldeni

Ha a kiválasztás egynél több dokumentumot tartalmaz, a dokumentumokat tartalmazó ZIP archívumot hozunk létre.

Vegyszertáblázat

Vegyszer CAS # BTT
(perc)
Áteresztés
szintje
Standard Degradáció
szintje
Besorolás
2-Propanol (Isopropanol) 99% 67-63-0 48 2 EN 374-3:2003 3
+
Acetic acid 99% 64-19-7 2 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Ammonium hydroxide solution 29% 1336-21-6 15 1 EN 374-3:2003 4
+
Cyclohexane 99% 110-82-7 86 3 EN 374-3:2003 NT
NA
Ethanol 95% 64-17-5 5 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Hydrochloric acid 10% 7647-01-0 NT NT 4
NA
Hydrochloric acid 35% 7647-01-0 NT NT 4
NA
Hydrochloric acid 37% 7647-01-0 54 2 EN 374-3:2003 4
+
Isooctane 99% 540-84-1 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
n-Butanol 99% 71-36-3 50 2 EN 374-3:2003 NT
NA
n-Heptane 99% 142-82-5 68 3 EN 374-3:2003 NT
NA
Sulfuric acid 10% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Sulfuric acid 40% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++
Sulfuric acid 50% 7664-93-9 480 6 EN 374-3:2003 4
++

*nem hitelesített eredmény

Átfogó vegyvédelmi besorolás

A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.

Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre (BTT) korlátozva.

Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre (BTT) korlátozva.

Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.

Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.

NT: Nem tesztelt

NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)

A vegyszeres bevizsgálás adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők - például a koncentráció és a hőmérséklet, a kesztyű vastagsága és újbóli felhasználása - szintén hatással lehetnek a teljesítményre. A végső döntés meghozatalakor emellett figyelembe kell venni egyéb igényeket is a kesztyűvel kapcsolatban, például a hosszát, a kézügyességet, vágás-, súrlódás-, szúrás- és szálhúzódás-állóságot, vagy a kesztyű fogását.