Solo 998

Optimális rugalmasság és kézügyesség

Felhasználási terület

  • Autóipar/mechanikai iparágak
    • Kis, olajtól és zsírtól mentes alkatrészek összeszerelése
  • Egészség
    • Általános teendők kórházakban és klinikákon
  • Laboratórium
    • Gyógyszergyártás
    • Gyógyszeripari preparáció
    • Precíziós alkatrészek kutatása, vizsgálata és kezelése

Termékadatok

  • Kat. 3
  • EN 374 Mikroorganizmusok
Anyag Természetes latex
Szín Natúr
Belső kidolgozás Klórozott
Külső kidolgozás Sima, szemcsézett ujjbegyekkel
Hossz (cm) 30
Vastagság (mm) 0.10
Méret 6 7 8 9
Csomagolás 100 kesztyu/doboz
1000 kesztyu/karton
Egyszerhasználatos kesztyűk - Solo 998 - situation

Kezelési útmutató

Használati utasítások

  • Természetes latexra, ditiokarbamátokra és tiazolokra érzékeny bőrű személyek számára nem ajánlott ezeknek a kesztyűknek a használata.
  • A kesztyűket tiszta, száraz kézre húzza fel.
  • A mandzsettát húzza rá a munkaruhára, hogy elkerülje a folyadék behatolását.
  • Ezek a kesztyűk egyszer használatosak.
  • Levételkor ne érintse meg a kesztyűk külső felületét. Hajtsa vissza a mandzsettáját, majd húzza le, miközben kifordítja őket.

Tárolási feltételek

A kesztyűket az eredeti csomagolásukban tárolja, védve a fénytől, nedvességtől, távol a hőforrásoktól és az elektromos berendezésektől.

Jogszabályok

Ez a termék nem minősül veszélyesnek az 1272/2008/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletet alapján. Ez a termék nem tartalmaz 0,1 %-nál több különösen veszélyes anyagot vagy bármely olyan anyagot, mely szerepel az 1907/2006 európai parlamenti és tanácsi rendeletet (REACH) XVII. mellékletében.

Dokumentáció

Válassza ki, hogy milyen típusú dokumentumot szeretne
A dokumentáció elküldése vagy letöltése

Elküldheti a dokumentációt egy e-mailcímre, vagy letöltheti azt.

A kiválasztott dokumentációkat tartalmazó e-mailt fogunk küldeni

Ha a kiválasztás egynél több dokumentumot tartalmaz, a dokumentumokat tartalmazó ZIP archívumot hozunk létre.

Vegyszertáblázat

Vegyszer CAS # BTT
(perc)
Áteresztés
szintje
Standard Degradáció
szintje
Besorolás
2-Butoxyethanol (Butyl Cellusolve) 99% 111-76-2 1 0 EN 374-3:2003 NT
NA
2-Propanol (Isopropanol) 99% 67-63-0 1 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Ethanol 95% 64-17-5 1 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Hydrochloric acid 35% 7647-01-0 24 1 EN 374-3:2003 NT
NA
n-Butanol 99% 71-36-3 1 0 EN 374-3:2003 NT
NA
Nitric acid 68% 7697-37-2 15 1 EN 374-3:2003 NT
NA
Sodium hydroxide 20% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Sodium hydroxide 40% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
Sodium hydroxide 50% 1310-73-2 480 6 EN 374-3:2003 NT
NA
t-Butanol 99% 75-65-0 2 0 EN 374-3:2003 NT
NA

*nem hitelesített eredmény

Átfogó vegyvédelmi besorolás

A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.

Ezt magas vegyszer-érintkezés vagy vegyszerbe merítés esetén használják, munkanapon alapuló áteresztési időre (BTT) korlátozva.

Ezt ismétlődő vegyszer-érintkezés esetén használják, a teljes vegyszer-kitettségre, vagyis munkanapon alapuló összesített áteresztési időre (BTT) korlátozva.

Csak cseppenés elleni védelem, ha vegyszer éri, a kesztyűt ki kell dobni, és amint lehet, új kesztyűt kell felvenni.

Nem ajánlott, ezek a kesztyűk ezzel a vegyszerrel használhatóak.

NT: Nem tesztelt

NA: Nem alkalmazható, mert nem teljesen bevizsgált (csak degradációs VAGY áteresztési eredmények)

A vegyszeres bevizsgálás adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők - például a koncentráció és a hőmérséklet, a kesztyű vastagsága és újbóli felhasználása - szintén hatással lehetnek a teljesítményre. A végső döntés meghozatalakor emellett figyelembe kell venni egyéb igényeket is a kesztyűvel kapcsolatban, például a hosszát, a kézügyességet, vágás-, súrlódás-, szúrás- és szálhúzódás-állóságot, vagy a kesztyű fogását.