Gépjárműipari gyártás

1948 óta gyártunk védőkesztyűket, minden nap majdnem 1 millió párat. Szakembereink helyszíni tanácsadással segítenek kiválasztani a gyártási környezetnek legmegfelelőbb védőkesztyűket. A helyszíni tanácsadást a dolgozókkal egy nyelvet beszélő helyi csapatok végzik.

 

Jelen dokumentáció célja, hogy segítsen megtalálni a legmegfelelőbb védelmet nyújtó Mapa kesztyűket. Termékútmutatóinkat kifejezetten a gépjárműipar 7 gyártási lépése szerint állítottuk össze.

Válassz ki a gépjárműipari gyártási folyamatoknak megfelelő kesztyűket:

Fémmegmunkáló részleg, ahol a fém lapokat egy présgéppel és formákkal a kívánt alakúra formálják.
Elsődleges összeszerelési részleg, ahol a fém alkatrészekből összeállítják a jármű karosszériáját és struktúráját.
Itt tisztítják meg és zsírmentesítik a karosszériát, mielőtt lefestik rozsdásodásgátló, primer, színes, majd átlátszó festékrétegekkel.
Olyan műhelyek, ahol a mechanikus berendezéseket, például a motort, a váltó alkatrészeit, a váltóművet, tengelyeket gyártják és szerelik össze.
Az a végső gyártósor, ahol az alkatrészeket összeszerelik, és befejezik a jármű megépítését.
Több funkciót felölelő részleg, melynek feladata a termelésben használt gépek és szerszámok beállítása és karbantartása.
Több funkciót magában foglaló részleg, amely a gyártó műhelyekből vagy raktárakból érkező alkatrészeket szállítja a munkaállomásokra, ahol összeszerelik a járműveket.

Gépjárműipari gyártás

Válasszon ki egy műhelyt a gépjárműipari gyártási láncból.